Help mee!

Zegt het jou iets om mee te werken aan de debatwedstrijd als jurylid, timekeeper, chauffeur, fotograaf, moderator, …? Wij zijn steeds opzoek naar doeners en denkers! Hoe kan je helpen?

Inhoudelijke ondersteuning:

‘de denktank’: sluit aan bij onze jongerendenktank! Samen met een groepje jongeren bouwen wij de wedstrijd verder uit. We denken na over thema’s, stellingen maar ook over hoe er moet gejureerd of gemodereerd worden, …. en dit allemaal op een gezellige manier. Voor ieder wat wils!

Praktische ondersteuning:

‘Jurylid’: altijd al een keertje in de jury willen zitten? Voor zowel beginnende als ervaren juryleden voorzien wij voldoende briefing en informatie zodat jureren je in de vingers zit voor de wedstrijd.

‘Timekeeper’: debatteren binnen de voorziene tijd is cruciaal. Als timekeeper hou je de debaters binnen hun tijd.

‘Promoteam’: de debatwedstrijd groeit en dat is fijn! Maar natuurlijk willen we dat de debatwedstrijd overal gekend is! Denk jij mee over geschikte promokanalen en acties? Spread the word! Ook fotografen zijn onmisbaar! Leg jij de debatten op beeld vast?

‘Chauffeur’: Materiaal voorzien tijdens voorrondes is heel belangrijk. Rij jij graag met de auto rond? Druk het gaspedaal dan maar in!

‘Allrounder’: onthaal/inschrijvingen, bar, techniek, …Wij kunnen steeds helpende handen gebruiken voor tal van taken! Contacteer ons en geef gerust aan wat jij jezelf ziet doen.

Inschrijven: